Nyheder

Her kan du læse CONCITOs pressemeddelelser, artikler og debatindlæg samt se omtale og præsentationer fra begivenheder, som CONCITO har medvirket i.

 
14. marts 2014Pressemeddelelse
VELUX FONDENs bestyrelse har besluttet at give en bevilling på 3,3 mio. kroner til fortsættelse af CONCITOs arbejde med analyse og formidling af Danmarks klimapolitiske indsats i 2014.
Læs hele nyheden
11. marts 2014Pressemeddelelse
Særligt på energi- og transportområdet er der stort potentiale for at ændre danske skatter og afgifter, så de i højere grad bidrager til at opnå Danmarks klimamålsætninger, viser ny rapport fra CONCITO.
Læs hele nyheden
4. marts 2014Event
CONCITO afholder skattepolitisk konference, hvor resultaterne af vores skatteprojekt præsenteres og sættes til debat med klimaminister Rasmus Helveg Petersen og en række skarpe opponenter.
Læs hele nyheden
27. februar 2014Pressemeddelelse
Forbruget af byggematerialer har en væsentlig og stigende betydning for nye og renoverede bygningers klimabelastning. Det viser en ny rapport fra CONCITO, der samtidig peger på muligheder for at mindske belastningen.
Læs hele nyheden
24. februar 2014Pressemeddelelse
Trods høje afgifter og mere energieffektive biler falder transportsektorens CO2-udledning ikke. CONCITO anbefaler nye principper for transportbeskatningen.
Læs hele nyheden
22. februar 2014Artikel
CONCITO tager godt imod regeringens forslag til klimalov og kommer med forslag til forbedringer.
Læs hele nyheden
21. februar 2014Artikel
Selv hvis det lykkes at begrænse den globale opvarmning til under 2 graders temperaturstigning, er de seneste ekstreme vejrshændelser småting i forhold til hvad der venter os.
Læs hele nyheden
13. februar 2014Event
Er du sulten efter den nyeste viden indenfor klima og bæredygtighed? Og har du lyst til at deltage i konkrete projekter med netop dét fokus?
Læs hele nyheden
30. januar 2014Artikel
Landbrugsrådgivere misforstår CONCITOs anbefaling om øget proteinproduktion i Danmark.
Læs hele nyheden
27. januar 2014Pressemeddelelse
Dansk landbrug kan mindske sin globale klima- og miljøbelastning markant ved at udskifte importeret sojafoder med foder baseret på danske afgrøder, viser ny rapport fra CONCITO.
Læs hele nyheden

Sider